Professionele transportpartner


Verbruggen Internationaal Transport heeft zich sinds 1992 ontwikkeld van kleinschalig transporteur tot een volwaardige, professionele transportpartner.

IWT_container_Lalattafotografie_MG_8047 1
SpecialistWij zijn specialist in nationaal en internationaal zeecontainertransport, speciaal containertransport (gevaarlijke stoffen en buitenmaatse lading), op- en overslag en douaneformaliteiten.

Havens van Rotterdam en AntwerpenVanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen rijden we o.a. naar België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland en vice versa.

One-way-vervoerOok verzorgen we one-way-vervoer van en naar de binnenhavens van onder meer Duitsland (Duisburg, Keulen, Frankfurt, etc.), Frankrijk en Zwitserland en andere landen in Europa.

Slimme oplossingenWe werken met een team van ervaren en zeer deskundige medewerkers. Zowel op kantoor als op de weg. Dat betekent dat u slimme oplossingen van ons mag verwachten.

Aandacht voor gezondheid, veiligheid en milieuAandacht voor gezondheid, veiligheid en milieu is ingebed in onze bedrijfsvoering. We streven voortdurend naar optimalisering van deze aspecten, op alle niveaus binnen onze organisatie.

Flexibel inzetbaar en modern uitgerust materieelVeerkracht, vindingrijkheid en gedrevenheid schrijven wij met een hoofdletter. We beschikken over flexibel inzetbaar en modern uitgerust materieel. En we maken gebruik van slimme IT-toepassingen.

Transparantie en samenwerkingMaar de ontwikkelingen van nu vragen om méér: om duurzaamheid en om transparantie en samenwerking in de keten. Om samen nadenken over snel, groen, veilig en betaalbaar transport.

Klantgerichte transportoplossingen tegen een scherpe prijsDaarom bundelen we de krachten met onze opdrachtgevers en partners. Zo leggen we de basis voor klantgerichte transportoplossingen tegen een scherpe prijs. Nu en in de toekomst.