Nationaal en internationaal zeecontainertransport


Nationaal en internationaal zeecontainertransport. Laat dát maar aan ons over! We vervoeren ze in alle soorten en maten; van high cube en reefer tot en met flatrack en open top containers.

Optimale combinaties van transporten We maken gebruik van onder meer uitschuifbare en multifunctionele chassis. Zo realiseren we steeds optimale combinaties van diverse transporten, ook van gevaarlijke stoffen en buitenmaatse ladingen.


Voor elke transportvraag een maatwerkoplossing

En door de inzet van diverse andere soorten materieel, waaronder (semi)diepladers, kunnen we voor elke transportvraag een maatwerkoplossing bieden.

Van en naar Rotterdamse en Antwerpse havens Vanuit de Rotterdamse en Antwerpse havens rijden we o.a. naar België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland en v.v.

One-way-vervoer van en naar Europese binnenhavens Ook verzorgen we one-way-vervoer van en naar de binnenhavens van onder meer Duitsland (Duisburg, Keulen en Frankfurt, etc.), Frankrijk en Zwitserland en andere landen in Europa.

Ervaren chauffeurs Op onze trucks rijden ervaren chauffeurs die de routing bij de terminals op hun duimpje kennen. En uiteraard zijn zij up-to-date opgeleid conform de meest actuele richtlijnen.

24/7 real time informatie over lading en aankomsttijden Door het gebruik van een slim transportmanagementsysteem en van moderne communicatiemiddelen beschikken we 24/7 over real time informatie over lading en aankomsttijden.