Totaalpakket

Ons bedrijf is gespecialiseerd in nationaal en internationaal zeecontainertransport, op- en overslag en douaneformaliteiten. Met dit totaalpakket realiseren we transportoplossingen op maat.

Opslag in diverse maten containers (01-11-2023)
Wij bieden lege 20FT/40FT/45FT zeecontainers aan voor opslag. Zowel zakelijk als particulier kunt u bij ons terecht. De stalen containers staan in Dreumel waar u op werkdagen terecht kunt tussen 07:30 -18:30. Containers kunnen eventueel op uw eigen locatie neergezet worden. Voor vragen en (prijs)informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor, afdeling planning, TEL: 0487-572036 of via mail: info@verbruggentransport.nl. Tarieven vanaf EUR 10,- per week.

NIEUW ! Kratten en kisten op bestellingVanaf heden (september 2022) kunnen wij ook transportkisten en kratten produceren t.b.v. een veilig overzees transport. De kisten kunnen in ieder gewenst formaat geproduceerd worden. Indien benodigd kunnen wij ook de benodigde stuwage materialen verzorgen.
De kisten zijn dusdanig ingericht dat ze eenvoudig met een heftruck te verplaatsen en/of te laden zijn. Ook de aflevering door geheel Nederland kunnen wij verzorgen. Voor meer informatie, neem contact op met de planning.

Containers in alle soorten en maten Door de flexibele inzetbaarheid van ons materieel kunnen we containers in alle soorten en maten vervoeren. En ook containers met gevaarlijke stoffen of buitenmaatse ladingen.

Vuurwerk Naast het transport van gevaarlijke stoffen (ADR / IMO) verzorgen we ook speciaal transport voor vuurwerk in Duitsland. Verschillende chauffeurs zijn in het bezit van een zogenaamd Befähigungsschein, kijk hier voor meer informatie onder het kopje “Diensten”

Optimaliseren en kosten besparen Onze op- en overslagfaciliteiten maken het mogelijk om flexibel om te gaan met de doorvoertijd van ladingen. Zo kunnen we het logistieke traject verder optimaliseren en dus kosten besparen.

Flexibel Bovendien beschikken we op ons terrein over een douaneloods. Daardoor kunt u niet alleen flexibel omgaan met de doorvoertijd, maar ook met het moment van afdracht van invoerrechten en btw.

Efficiënt Desgewenst verzorgen we voor u ook de afhandeling van douaneformaliteiten. U hebt dan één aanspreekpunt voor het gehele logistieke traject. Dat werkt efficiënt en voorkomt vertragingen.

Kwaliteit en zekerheid Met dit totaalpakket van transportdiensten bieden we u de kwaliteit en de zekerheid die úw opdrachtgevers van ú verlangen.