Artikel Basta(19-12-2018)
Onlangs werd Rob geïnterviewd voor Basta, het magazine van Volvo Nederland. Het is een leuk artikel geworden. Lees het hier !
Artikel in de Basta, winter 2018

Prins Bart d’n Urste


Prins Bart d’n Urste op de foto met zijn gevolg(10-12-2018)
Een van onze chauffeurs is dit jaar Prins Carnaval van het Schutlakenrijk (a.k.a. Dreumel). Afgelopen weekend ging hij met zijn hele gevolg op de foto op ons bedrijf.


Drie nieuwe Volvo’s geleverd door Bas Truck Center(02-10-2018)
Deze week werden drie nieuwe Volvo’s aan onze vloot toegevoegd. De nieuwe auto’s zijn een mooie vernieuwing van ons wagenpark en zijn uitgeleverd door Bas Truck Center in Nijmegen.

Stageplaats bij Verbruggen(19-09-2018)

Sindskort loopt Stijn stage bij ons bedrijf. Stijn is 21 jaar en studeert voor een Associate Degree Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool in Den Bosch.
Hij zal een adviesrapport uitbrengen over het performancemanagement van de organisatie, door middel van het maken van een KPI-dashboard. De komende 6 weken werkt Stijn 1 dag in de week bij ons op kantoor voor het uitvoeren van deze opdracht.

AVG(25-05-2018)
Verbruggen Internationaal Transport B.V. is zich er van bewust dat een passende verwerking van persoonsgegevens een onmisbaar aspect is van het privacyrecht. Om dit recht te waarborgen, kunt u in deze verklaring nagaan wat er met uw gegevens gebeurt. De handelswijze Verbruggen Internationaal Transport B.V. is in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, die in mei 2018 van kracht is geworden.