Verbruggen gestart met aanvraag AEO-status (28-01-2022)
Eind 2021 heeft Verbruggen Internationaal Transport het traject opgestart om de status van Authorised Economie Operator (AEO) aan te vragen. Het AEO-concept is gebaseerd op de door de Wereld Douane Organisatie ontwikkelde ‘Customs-to-Business partnership’. Uitgangspunt daarbij is dat bedrijven en Douane nauw samenwerken. Ze hebben als gemeenschappelijk doel het verhogen van de veiligheid van de internationale logistieke keten. De Douane wil met AEO ook legale handelsstromen beter faciliteren. Samengevat bestempelt een AEO-status een bedrijf als een betrouwbare partner in de (internationale) logistieke keten. Goederen die bestemd zijn voor, of afkomstig zijn van zo’n partner, zijn minder(in Nederland 50%) onderhevig aan douanecontroles. Dit maakt de logistieke keten meer voorspelbaar. Lees ook op: AEO – Authorised Economic Operator

Doorlopend internationaal CE chauffeur gezocht ! (parttime dienstverband bespreekbaar)(25-01-2022)

Je verzorgt het transport van zeecontainers naar verschillende locaties in binnen- en buitenland. Je bent een zelfstandige, positief ingestelde chauffeur met een hoffelijke en defensieve rijstijl. Je bent oplettend en nauwkeurig. Het is voor jou geen probleem om meerdere dagen van huis te zijn. Je heb verantwoordelijkheidsgevoel en bent zuinig op je materieel.

OVERIGE FUNCTIE-EISEN:
– In het bezit van CE rijbewijs, Code95 en bestuurderskaart
– Ervaring in (zee)containertransport heeft de voorkeur
– ADR is een pre of je bent bereid deze te halen
– Bekend met het werken met digitale systemen (wij werken met boordcomputers)
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Collegiaal en gevoel voor humor
– Klantgericht, representatief en betrouwbaar; je bent het visitekaartje van ons bedrijf
– Beheersing van de Nederlandse taal, kennis van Engels e/o Duits is een pre

Parttimers, zij-instromers en herintreders worden van harte uitgenodigd ook te solliciteren.

WIJ BIEDEN:
Een afwisselende functie in een dynamische en professionele werkomgeving met een enthousiast team. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en veel vrijheid. Wij zorgen voor de gezondheid en veiligheid van ons personeel door scholing en goede faciliteiten. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen of trainingen. We rijden met modern materieel en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Onze chauffeurs rijden in de regel op vaste auto’s.
Salariëring conform ervaring en opleiding. De CAO Beroepsgoederenvervoer is van toepassing.

INFORMATIE EN SOLLICITEREN:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chris of Rob Verbruggen, 0487-572036.
Je sollicitatie zien wij graag tegemoet via email: pz@verbruggentransport.nl
Zie ook: www.verbruggentransport.nl voor meer informatie over ons bedrijf

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Krachtvoer op de werkvloer(23-11-2020)

In plaats van snoep en koek willen we werknemers stimuleren om meer fruit en groente te eten. Want “als het er ligt dan pak je het”.
Met medewerking van Boerderijwinkel Joost Kooijmans uit Dreumel en naar een idee van een van onze medewerkers.

Fruit en groente geleverd door Boerderijwinkel J. Kooijmans, Dreumel


Kennisgeving overlijden(07-10-2020)

Intens bedroefd, maar heel dankbaar voor alles wat zij voor ons betekend heeft, hebben wij op dinsdag 6 oktober plotseling en onverwachts afscheid moeten nemen van mijn lieve vrouw onze lieve moeder, schoonmoeder en trotse oma Ans Verbruggen, echtgenote van Chris Verbruggen.

Besmettingspreventie i.v.m. Corona-virus(28-02-2020)

Het Corona-virus maakt inmiddels ook een opmars in Nederland. Wij houden alle berichtgeving goed in de gaten. Ter preventie van besmetting reiken wij vandaag aan alle medewerkers alvast een desinfecterende handgel uit. Daarnaast zijn er mondkapjes besteld. Deze producten zullen onderdeel uit gaan maken van de uitrusting van onze chauffeurs. Gebruik je gezonde verstand en zorg voor een goede hygiëne !


Bezoek kinderen speciaal onderwijs(08-10-2019)

Vandaag ontvingen wij een groepje basisschool leerlingen van het speciaal onderwijs in Maas en Waal. In het kader van de Kinderboekenweek 2019 waarbij het thema “Vervoersmiddelen” is, bezoeken de kinderen diverse bedrijven in de omgeving, onder het motto “Reis mee”. Niet de bestemming maar de reis er naar toe staat centraal.

De kinderen mogen de truck van dichtbij bekijken


De kinderen mochten onder andere een container van binnen bekijken, veel vragen stellen en natuurlijk was het van binnen bekijken én beleven van een echte truck onderdeel van het bezoek. Als afsluiting kregen de kinderen een klein presentje overhandigd vanuit het bedrijf.


Artikel Basta(19-12-2018)
Onlangs werd Rob geïnterviewd voor Basta, het magazine van Volvo Nederland. Het is een leuk artikel geworden. Lees het hier !
Artikel in de Basta, winter 2018Drie nieuwe Volvo’s geleverd door Bas Truck Center(02-10-2018)
Deze week werden drie nieuwe Volvo’s aan onze vloot toegevoegd. De nieuwe auto’s zijn een mooie vernieuwing van ons wagenpark en zijn uitgeleverd door Bas Truck Center in Nijmegen.


AVG(25-05-2018)
Verbruggen Internationaal Transport B.V. is zich er van bewust dat een passende verwerking van persoonsgegevens een onmisbaar aspect is van het privacyrecht. Om dit recht te waarborgen, kunt u in deze verklaring nagaan wat er met uw gegevens gebeurt. De handelswijze Verbruggen Internationaal Transport B.V. is in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, die in mei 2018 van kracht is geworden.