Kennisgeving overlijden(07-10-2020)

Intens bedroefd, maar heel dankbaar voor alles wat zij voor ons betekend heeft, hebben wij op dinsdag 6 oktober plotseling en onverwachts afscheid moeten nemen van mijn lieve vrouw onze lieve moeder, schoonmoeder en trotse oma Ans Verbruggen, echtgenote van Chris Verbruggen.

Besmettingspreventie i.v.m. Corona-virus(28-02-2020)

Het Corona-virus maakt inmiddels ook een opmars in Nederland. Wij houden alle berichtgeving goed in de gaten. Ter preventie van besmetting reiken wij vandaag aan alle medewerkers alvast een desinfecterende handgel uit. Daarnaast zijn er mondkapjes besteld. Deze producten zullen onderdeel uit gaan maken van de uitrusting van onze chauffeurs. Gebruik je gezonde verstand en zorg voor een goede hygiëne !


Bezoek kinderen speciaal onderwijs(08-10-2019)

Vandaag ontvingen wij een groepje basisschool leerlingen van het speciaal onderwijs in Maas en Waal. In het kader van de Kinderboekenweek 2019 waarbij het thema “Vervoersmiddelen” is, bezoeken de kinderen diverse bedrijven in de omgeving, onder het motto “Reis mee”. Niet de bestemming maar de reis er naar toe staat centraal.

De kinderen mogen de truck van dichtbij bekijken


De kinderen mochten onder andere een container van binnen bekijken, veel vragen stellen en natuurlijk was het van binnen bekijken én beleven van een echte truck onderdeel van het bezoek. Als afsluiting kregen de kinderen een klein presentje overhandigd vanuit het bedrijf.


Artikel Basta(19-12-2018)
Onlangs werd Rob geïnterviewd voor Basta, het magazine van Volvo Nederland. Het is een leuk artikel geworden. Lees het hier !
Artikel in de Basta, winter 2018Drie nieuwe Volvo’s geleverd door Bas Truck Center(02-10-2018)
Deze week werden drie nieuwe Volvo’s aan onze vloot toegevoegd. De nieuwe auto’s zijn een mooie vernieuwing van ons wagenpark en zijn uitgeleverd door Bas Truck Center in Nijmegen.


AVG(25-05-2018)
Verbruggen Internationaal Transport B.V. is zich er van bewust dat een passende verwerking van persoonsgegevens een onmisbaar aspect is van het privacyrecht. Om dit recht te waarborgen, kunt u in deze verklaring nagaan wat er met uw gegevens gebeurt. De handelswijze Verbruggen Internationaal Transport B.V. is in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, die in mei 2018 van kracht is geworden.