Overlijdensbericht Hans van Gaans (13-02-2024)

Afgelopen week bereikte ons het verdrietige bericht dat onze zeer gewaardeerde collega Hans is overleden. Hans was al een poosje ziek, maar zijn overlijden kwam heel plotseling en onverwachts; het heeft ons hele bedrijf vol ongeloof achtergelaten.
Wij herinneren Hans als een vrolijke en zeer betrokken medewerker met een gouden hart die altijd tijd maakte voor een praatje, met collega’s onderweg en op kantoor. Hans was begaan met de firma en zette altijd zijn beste beentje voor. Wij zullen zijn aanwezigheid zeer gaan missen. We wensen zijn familie en naasten alle kracht om dit verlies te dragen.


Opslag in diverse maten containers (01-11-2023)
Wij bieden lege 20FT/40FT/45FT zeecontainers aan voor opslag. Zowel zakelijk als particulier kunt u bij ons terecht. De stalen containers staan in Dreumel waar u op werkdagen terecht kunt tussen 07:30 -18:30. Containers kunnen eventueel op uw eigen locatie neergezet worden. Voor vragen en (prijs)informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor, afdeling planning, TEL: 0487-572036 of via mail: info@verbruggentransport.nl. Tarieven vanaf EUR 10,- per week.

8 december: Dag van de Chauffeur (28-11-2022)

De Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Niet te missen. Op de radio, in het nieuws, de dagbladen, langs de snelweg, echt óveral. Maar vooral: bij al die bedrijven die zich op deze dag inspannen om van deze dag een groot succes te maken. Want: hoogste tijd om alle vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten. Immers, zonder deze hardwerkende mannen en vrouwen komen al die levensmiddelen, bouwmaterialen, pakketten, kleding en bestellingen nergens aan. Vrachtwagenchauffeurs van Nederland: bedankt!


Extra dienstverlening: kisten en kratten op maat (19-09-2022)

Vanaf heden kunnen wij ook transportkisten en kratten produceren t.b.v. een veilig overzees transport. De kisten kunnen in ieder gewenst formaat geproduceerd worden. Indien benodigd kunnen wij ook de benodigde stuwage materialen verzorgen.
De kisten zijn dusdanig ingericht dat ze eenvoudig met een heftruck te verplaatsen en/of te laden zijn. Ook de aflevering door geheel Nederland kunnen wij verzorgen. Voor meer informatie, neem contact op met de planning.


Verbruggen wordt erkend leerbedrijf (05-09-2022)
Recent hebben wij het predicaat Erkend Leerbedrijf ontvangen. Komende tijd starten wij met de begeleiding van een MBO-student. Wij bieden de leerling een goede en veilige werkplek welke aansluit bij zijn opleiding.
De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht MBO-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (BPV). Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de toekomst van het vakmanschap.

Verbruggen gestart met aanvraag AEO-status (28-01-2022)
Eind 2021 heeft Verbruggen Internationaal Transport het traject opgestart om de status van Authorised Economie Operator (AEO) aan te vragen. Het AEO-concept is gebaseerd op de door de Wereld Douane Organisatie ontwikkelde ‘Customs-to-Business partnership’. Uitgangspunt daarbij is dat bedrijven en Douane nauw samenwerken. Ze hebben als gemeenschappelijk doel het verhogen van de veiligheid van de internationale logistieke keten. De Douane wil met AEO ook legale handelsstromen beter faciliteren. Samengevat bestempelt een AEO-status een bedrijf als een betrouwbare partner in de (internationale) logistieke keten. Goederen die bestemd zijn voor, of afkomstig zijn van zo’n partner, zijn minder(in Nederland 50%) onderhevig aan douanecontroles. Dit maakt de logistieke keten meer voorspelbaar. Lees ook op: AEO – Authorised Economic Operator

Krachtvoer op de werkvloer (23-11-2020)
In plaats van snoep en koek willen we werknemers stimuleren om meer fruit en groente te eten. Want “als het er ligt dan pak je het”.
Met medewerking van Boerderijwinkel Joost Kooijmans uit Dreumel en naar een idee van een van onze medewerkers.

Fruit en groente geleverd door Boerderijwinkel J. Kooijmans, Dreumel