Havens van Rotterdam en AntwerpenDagelijks zijn we met gemiddeld 40 vrachtwagens in Europa onderweg. Van en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen en van en naar diverse bestemmingen in Europa.

One-way-vervoer

Ook verzorgen we one-way-vervoer van en naar de binnenhavens van onder meer Duitsland (o.a. Duisburg, Keulen en Frankfurt), Frankrijk en Zwitserland en andere landen in Europa.

Nederlandse chauffeursOp onze trucks rijden ervaren Nederlandse chauffeurs. Zij kennen de havens als hun broekzak. En uiteraard zijn zij up-to-date opgeleid conform de meest actuele (ADR-)richtlijnen.

24/7 real time informatie Door het gebruik van een slim transportmanagementsysteem en moderne communicatiemiddelen beschikken we 24/7 over real time informatie over lading en aankomsttijden.

Regie en op- en overslag in DreumelVanuit het centraal gelegen Dreumel voeren we de regie over alle transportprocessen. In Dreumel vindt tevens op- en overslag plaats van (de meer specialistische en buitenmaatse) ladingen.

Op- en overslag in RotterdamVoor reguliere ladingen gebruiken we vaak de op- en overslagfaciliteiten van onze partner in de Rotterdamse haven. Ook daar wordt uw lading uiteraard efficiƫnt, vakkundig en veilig verwerkt.

DouaneloodsOp ons terrein beschikken we over een douaneloods. Dat levert niet alleen meer flexibiliteit in de doorvoertijd op, maar ook wat betreft het moment van afdracht van invoerrechten en btw.

DouaneformaliteitenVoor een soepele en accurate afhandeling van douaneformaliteiten werken we nauw samen met gespecialiseerde partners. Zo voorkomen we onnodig oponthoud in het logistieke traject.