Opslag en overslag: kosteneffectief

Opslag en overslag van goederen zorgen voor meer flexibiliteit en zijn vaak efficiënte en kosteneffectieve oplossingen in de complexe logistieke keten.

1.500 m2 op- en overslagruimte Op ons terrein in Dreumel beschikken we over 1.500 m2 beveiligde op- en overslagruimte. Daar wordt uw (meer specialistische, buitenmaatse) lading met de grootst mogelijke zorg behandeld.

Efficiënt, vakkundig en veilig Het be- en ontladen en het in- en uitslaan gebeurt efficiënt, vakkundig en veilig; met moderne intern-transportmiddelen en door ervaren medewerkers.

Op- en overslag in Rotterdam Voor reguliere ladingen gebruiken we vaak de op- en overslagfaciliteiten van onze partner in de Rotterdamse haven. Ook daar wordt uw lading uiteraard met zorg verwerkt.

Ruime openingstijden In een strak gepland logistiek traject is het wel zo prettig om hier en daar wat extra marge te hebben. Daarom hanteren we ruime openingstijden, zowel in Dreumel als bij onze partner in Rotterdam.

Optimaliseren en kosten besparen Door op- en overslag op twee verschillende plaatsen kunnen we flexibel omgaan met de doorvoertijd van ladingen. Zo kunnen we het logistieke traject verder optimaliseren en dus kosten besparen.

Douaneloods Bovendien beschikken we op ons terrein over een douaneloods. Dat biedt u de mogelijkheid flexibel om te gaan met zowel de doorvoertijd, als met het moment van afdracht van invoerrechten en btw.