Verduurzaming en innovatie

Verduurzaming en innovatie zijn de sleutelwoorden voor de toekomst van het internationaal transport. En die toekomst, die begint nu. Daarom kijken wij nú al verder dan onze neus lang is.

Nieuwe samenwerkingsvormenWe volgen de ontwikkelingen op het gebied van LNG, CNG, nachtrijden, eco-combi’s, etc. op de voet. En we streven naar nieuwe samenwerkingsvormen in de keten, zowel horizontaal als verticaal.

Snel, groen, veilig en betaalbaarOnze ambitie: snel, groen, veilig en betaalbaar transporteren. Dat doen we door hechte samenwerking in de keten, het gebruik van slimme IT-toepassingen en de inzet van modern uitgerust materieel.

Compromisloze planningenDe kwaliteit van onze bedrijfsprocessen wordt steeds verder geoptimaliseerd. Daardoor kunnen we compromisloze planningen en een constant en hoog kwaliteitsniveau blijven realiseren.

Hoogkwalitatieve dienstverlening voor uw klantZo komen we tegemoet aan uw wens als opdrachtgever: efficiënt transport tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Zodat u vervolgens úw klant hoogkwalitatieve dienstverlening kunt bieden.