Vacature: internationaal CE chauffeur gezocht !(05-05-2021)

Je verzorgt het transport van zeecontainers naar verschillende locaties in binnen- en buitenland. Je bent een zelfstandige, positief ingestelde chauffeur met een hoffelijke en defensieve rijstijl. Je bent oplettend en nauwkeurig. Je heb verantwoordelijkheidsgevoel en bent zuinig op je materieel.

OVERIGE FUNCTIE-EISEN:
– In het bezit van CE rijbewijs, Code95 en bestuurderskaart
– Ervaring in (zee)containertransport heeft de voorkeur
– ADR is een pre of je bent bereid deze te halen
– Bekend met het werken met digitale systemen (wij werken met boordcomputers)
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Collegiaal en gevoel voor humor
– Klantgericht, representatief en betrouwbaar; je bent het visitekaartje van ons bedrijf
– Beheersing van de Nederlandse taal, kennis van Engels e/o Duits is een pre

WIJ BIEDEN:
Een afwisselende functie in een dynamische en professionele werkomgeving met een enthousiast team. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en veel vrijheid. Wij zorgen voor de gezondheid en veiligheid van ons personeel door scholing en goede faciliteiten. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen of trainingen. We rijden met modern materieel en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Onze chauffeurs rijden in de regel op vaste auto’s.
Salariëring conform ervaring en opleiding. De CAO Beroepsgoederenvervoer is van toepassing.

INFORMATIE EN SOLLICITEREN:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chris of Rob Verbruggen, 0487-572036.
Je sollicitatie zien wij graag uiterlijk 25 mei 2021 tegemoet via email: pz@verbruggentransport.nl
Zie ook: www.verbruggentransport.nl voor meer informatie over ons bedrijf

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Hoge eisen Ons bedrijf is schakel in een strak gepland logistiek traject. Onze opdrachtgevers stellen dan ook hoge eisen aan onze efficiency, planning en kwaliteit.

Een stap extra Dat vraagt vaak om een stap extra en om een flinke dosis inventiviteit. En dat is dus precies wat wij verwachten van onze mensen. Zowel op kantoor als op de weg.

Verantwoordelijkheid dragen én nemen Wij verwachten van hen dat ze deskundig en gedreven zijn. En dat ze, ook ad hoc, slimme oplossingen kunnen bieden. Kortom: dat ze verantwoordelijkheid dragen én nemen.

Kennis en gedrevenheid Want dát is de kracht van ervaren en deskundige mensen. En die zijn onmisbaar voor ons. Hun kennis en gedrevenheid zijn noodzakelijk om verder te komen.

Professionele werkomgeving

We stimuleren de kwaliteit van onze mensen door een dynamische, professionele werkomgeving te bieden waarbinnen wij hun verdere ontwikkeling zo veel mogelijk faciliteren.

Gezondheid en veiligheid We zorgen voor de gezondheid en veiligheid van onze mensen, onder meer door scholing, modern uitgerust materieel en goede arbeidsvoorwaarden te bieden.