Hoge eisen Ons bedrijf is schakel in een strak gepland logistiek traject. Onze opdrachtgevers stellen dan ook hoge eisen aan onze efficiency, planning en kwaliteit.

Een stap extra Dat vraagt vaak om een stap extra en om een flinke dosis inventiviteit. En dat is dus precies wat wij verwachten van onze mensen. Zowel op kantoor als op de weg.

Verantwoordelijkheid dragen én nemen Wij verwachten van hen dat ze deskundig en gedreven zijn. En dat ze, ook ad hoc, slimme oplossingen kunnen bieden. Kortom: dat ze verantwoordelijkheid dragen én nemen.

Kennis en gedrevenheid Want dát is de kracht van ervaren en deskundige mensen. En die zijn onmisbaar voor ons. Hun kennis en gedrevenheid zijn noodzakelijk om verder te komen.

Professionele werkomgeving

We stimuleren de kwaliteit van onze mensen door een dynamische, professionele werkomgeving te bieden waarbinnen wij hun verdere ontwikkeling zo veel mogelijk faciliteren.

Gezondheid en veiligheid We zorgen voor de gezondheid en veiligheid van onze mensen, onder meer door scholing, modern uitgerust materieel en goede arbeidsvoorwaarden te bieden.