Vacatures

Verbruggen Internationaal Transport is een familiebedrijf en is sinds 1992 uitgegroeid tot een volwaardige transportpartner. Wij zijn gespecialiseerd in nationaal en internationaal zeecontainertransport, speciaal containertransport op- en overslag en douaneformaliteiten. Vanuit onze vestiging in het land van Maas en Waal (driehoek Nijmegen – Den Bosch – Tiel), sturen wij dagelijks onze auto’s aan.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde:
Internationaal CE chauffeur zeecontainertransport (m/v)

Je verzorgt het transport van zeecontainers naar verschillende locaties in binnen- en buitenland. Je bent een zelfstandige, positief ingestelde chauffeur met een hoffelijke en defensieve rijstijl. Je bent oplettend en nauwkeurig. Je heb verantwoordelijkheidsgevoel en bent zuinig op je materieel.

OVERIGE FUNCTIE-EISEN:
– In het bezit van CE rijbewijs, Code95 en bestuurderskaart
– Ervaring in (zee)containertransport heeft de voorkeur
– ADR is een pre of je bent bereid deze te halen
– Bekend met het werken met digitale systemen (wij werken met boordcomputers)
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Collegiaal en gevoel voor humor
– Klantgericht, representatief en betrouwbaar; je bent het visitekaartje van ons bedrijf
– Beheersing van de Nederlandse taal, kennis van Engels e/o Duits is een pre

WIJ BIEDEN:
Een afwisselende functie in een dynamische en professionele werkomgeving met een enthousiast team. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en veel vrijheid. Wij zorgen voor de gezondheid en veiligheid van ons personeel door scholing en goede faciliteiten. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen of trainingen. We rijden met modern materieel en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Onze chauffeurs rijden in de regel op vaste auto’s.
Salariëring conform ervaring en opleiding. De CAO Beroepsgoederenvervoer is van toepassing.

INFORMATIE EN SOLLICITEREN:
Voor meer informatie kun je tijdens contact opnemen met Rob Verbruggen, 0487-572036. Je sollicitatie zien wij graag tegemoet via email: pz@verbruggentransport.nl
Zie ook: www.verbruggentransport.nl voor meer informatie over ons bedrijf. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.